logo

Team

ellen Dierenarts

Ellen van de Korput

Ellen van de Korput is al van kinds af aan gepassioneerd met dieren bezig. Tijdens haar schooltijd had ze een teckel thuis waar ze dagelijks voor zorgde. Vandaar dat ze haar voorliefde voor dat hondenras dan ook niet onder stoelen of banken steekt.

Ze heeft eigenlijk altijd al geweten dat ze dierenarts wilde worden. Vastberaden wist ze die droom in 2009 waar te maken toen ze aan de Universiteit Gent afstudeerde.

Tessa Dalemans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ellen Dierenarts

Team van twee dierenartsen

Nadat Ellen in verschillende praktijken ervaring opdeed, kreeg ze de kans om dierenartspraktijk Trivet over te nemen. Die doopte ze om tot B-’t Hove, een naam met een knipoog naar de film Beethoven die elke dierenvriend ongetwijfeld bekend in de oren zal klinken.

Bovendien omvat de naam de gemeente waarin de dierenartspraktijk zich bevindt en de beginletters van de namen van haar honden Bentley en Taffy. Samen met collega-dierenarts Tessa zal Ellen je huisdier met open armen ontvangen.

Gepassioneerd door dieren
Dierenarts knaagdieren

De gezondheid van je huisdier in kaart laten brengen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Tandheelkunde

Patiëntgerichte behandelingen

Het is Ellens doel om een patiëntgerichte dienstverlening te voorzien waarbij zowel huisdier als baasje zich op hun gemak voelen.

Ze heeft een zwak voor tandheelkunde en radiografie en woont geregeld bijscholingen bij om de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld in haar eigen aanpak te kunnen opnemen.

Ellen woont samen met haar man Kristof en is de trotse mama van Vinz en Nina. Hun drie honden en twee katten maken hun warme gezin tot een vrolijke beestenboel.