logo

Diensten

Behandeling door een dierenarts in Hove

Een behandeling door een dierenarts, mogelijk bij onze praktijk in Hove, is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Of het nu gaat om preventieve zorg of het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen, een behandeling door een erkende dierenarts biedt de nodige medische ondersteuning. Het team van B- ’t Hove staat klaar voor jou en je geliefde huisdier.

Zoek je een dierenarts voor een behandeling in Hove?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Behandeling door onze dierenarts: van inentingen of medicatie tot operaties

De behandeling door een dierenarts omvat diverse zorgen, zoals ontvlooien, nagels knippen, huidverzorging en ontwormen. Elke behandeling door onze dierenarts is gericht op het onderhouden van de gezondheid op lange termijn van je huisdier, waardoor ze vitaal en gelukkig blijven. Een behandeling door onze dierenarts in de buurt garandeert topzorg. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou en je huisdier kunnen betekenen? Van operaties tot vaccinaties, hieronder vind je een oplijsting van ons takenpakket terug.

Tandverzorging
Rontgenfotos dierenarts

Kies voor deskundige zorg in jouw buurt

Onze praktijk, gelegen nabij Kontich, Wilrijk en Mortsel, is uitgerust met hoogwaardige medische apparatuur. Maak een afspraak voor een behandeling door onze dierenarts in Hove en ervaar de voordelen van een thuisbezoek of moderne klinische zorg. Heb je een andere hulpvraag voor je dier of wens je meer informatie over wat wij voor je kunnen doen? Geef ons dan gerust een seintje.