logo

Kat laten steriliseren

Het is aangeraden om je kat te laten steriliseren, niet alleen voor de bevolkingscontrole maar ook voor haar gezondheid. Door je kat te laten steriliseren bij B- ’t Hove, verklein je de kans op ernstige gezondheidsproblemen, zoals borstkanker en baarmoederontstekingen bij vrouwelijke katten, en prostaatproblemen bij mannelijke katten. Daarnaast vertonen gesteriliseerde katten vaak rustiger gedrag, wat bijdraagt aan een harmonieuzer thuis!

Vet surgeon. Cat on examination table of veterinarian clinic. Veterinary care. Vet doctor and cat.

Zoek je een dierenarts om je kat te laten steriliseren?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Tandverzorging
Vet and pet

Laat je kat steriliseren door ons team

Sterilisatie van een vrouwelijke kat is een standaard operatie die onder algehele narcose plaatsvindt, meestal tussen de 6 en 9 maanden oud. Bij de ingreep wordt een kleine snede in de buikwand gemaakt, waardoor de kat dezelfde dag nog naar huis kan. De nazorg omvat pijnstillers en een controle na 10 dagen. De aanpak van onze dierenarts uit Hove, nabij Kontich, Wilrijk en Mortsel, zorgt voor minimale ongemakken. Indien nodig zorgen voor diervriendelijke kapjes.

Vraag ons gerust om meer informatie

Bij ons ben je zeker van een zorgvuldige sterilisatie met hoogwaardige medische apparatuur. Ook voor vaccinaties kan je bij onze praktijk terecht. Kortom, bij ons is je kat in goede handen! Vul ons contactformulier in voor meer informatie of om direct een afspraak te maken om je kat te laten steriliseren.

Dierenarts met dertien jaar ervaring

De gezondheid van je huisdier in kaart laten brengen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!