logo

Vaccinatie voor je kat

Vaccinatie voor je kat is belangrijk voor zijn/haar gezondheid en welzijn. Door je kat te laten vaccineren bescherm je hem/haar tegen ernstige ziekten, zoals kattenziekte, niesziekte en leukemie, die vaak moeilijk te behandelen zijn. Vaccinaties verkleinen de kans dat deze ziekten zich verspreiden naar andere katten. Zeker als je met je kat wilt reizen, is vaccinatie van je kat vaak wettelijk verplicht. Bij B- ’t Hove in Hove kan je diverse vaccinaties voor je kat laten zetten.

Dierenarts met dertien jaar ervaring

Zoek je een dierenarts voor de vaccinatie van je kat?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Vet and pet
Happy vet doctor with cat

De juiste vaccinatie beschermt je kat optimaal

Ons team van specialisten weet precies welke vaccinaties het beste zijn voor je kat. We bieden het FVRCP-vaccin dat je kat beschermt tegen kattenziekte, calicivirus en rhinotracheïtis. Ook is er het rabiësvaccin, belangrijk voor als je plannen hebt om te reizen. Voor katten die buiten komen, raden we het leukemie-vaccin aan. Deze vaccinaties helpen ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen en zorgen voor een langer, gezonder leven van je kat. Als gepassioneerde dierenartsen staan we voor je klaar met gepast advies.

Plan vandaag nog je afspraak

Onze praktijk, vlakbij Kontich, Wilrijk en Mortsel, biedt hoogwaardige medische apparatuur en diverse behandelingen. Of je nu een ingreep door een dierenarts nodig hebt of je kat wil laten steriliseren, bij ons is je kat in goede handen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vaccinatie van je kat.

Vet surgeon. Cat on examination table of veterinarian clinic. Veterinary care. Vet doctor and cat.

De gezondheid van je huisdier in kaart laten brengen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!